Tuesday, August 9, 2016

សម្លម្ជូរយួន
‪#‎គ្រឿងផ្សំៈ‬
ត្រីរ៉ស់ 4 ខាំ
ប៉េងប៉ោះ 1 ផ្លែ
ត្រឡាច កន្លះផ្លែតូច
ក្រអៅឈូក 2 ដើម
ម្នាស់ 1 ចំហៀង
ខ្ទឹមស 5 គ្រាប់
អំពិលទុំ 1 កូនចាន
ស្ករស 2 ស្លាបព្រាបាយ
ម្សៅស៊ុប 1 ស្លាបព្រាបាយ
ជីរសម្លម្ជូរយួន (ជីរនាងវង ជីរណា ស្លឹកខ្ទឹម ម្អម)
‪#‎វិធីធ្វើៈ‬
1. ត្រីហាន់ជាកង់ៗ ប៉េងប៉ោះហាន់ជាចំណិត ក្រអៅឈូកនិងត្រឡាចកាត់ជាកង់ៗ ជីរសម្លម្ជូរយួន ត្រូវហាន់ឲ្យតូចៗ ខ្ទឹមស ចិញ្រ្ចាំ ហើយបំពង អំពិលទុំជ្រុំយកទឹក។
2. ដាំទឹកឲ្យពុះ បង់ត្រី ម្នាស់ ប៉េងប៉ោះ ក្រអៅឈូក ត្រឡាច ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅស៊ុបទឹកអំពិលទុំពេលពុះដាក់ជីរសម្លម្ជូរយួន ជាការស្រេច៕

No comments:

Post a Comment